2012. június 29., péntek

Szokásos kör. Viszont most ahelyett, hogy csak reklámoznék, ezt a koncertet már Buval ketten szervezzük és gondolom kurva jó lesz. Mert annak kell lennie.


Hogy tovább reklámozzam a dolgokat, amiket mással csinálok. Teljes kanyarba ért a közös fanzineünk Fefivel. Ez abból fog állni, hogy én már nagyon nagyon régóta akartam együtt működni valakivel, aki rajzol én meg írok, csak eddig nem tudtam milyen formában, és hogy kivel. Ez mostanra már kezd kikristályosodni egész jól. Szóval én írtam bele, ő meg rajzolt. Mondatok, párbeszédek, félperces történetek és zaklatott, gyönyörű rajzok. Hogy hány oldalas lesz az még talány, de neon skinheads in electric wheelchairs lesz a címe, és olyan július közepén, augusztus elején már lehet belőle markolni. Ha érdekel, hogy hogyan juthatsz majd hozzá, vagy csak meg akarod írni, hogy hűű basszus ez geci jó, akkor írj.
Elvileg lesz új zenekarunk is, amiből még csak a lelkesedés van meg, de én már nagyon fel vagyok pörögve miatta. Emellett a szextank is lehet nemsokára ki fog nyomni valamit, de lehet egyből két kislemezt is.
Basszus most jöttem rá, hogy ez az egész olyan, mintha az lenne az érdekes velem mi van, nem pedig az, hogy mit csinálok. Hát a másik blog még mindig frissül havonta. Meg készül még fanzine, ezért van az online hanyagolva. Viszont állást keresek. Vagyis szeretnék befutni annyira, hogy azért kapjak pénzt, hogy ganxsta zolee-val meghallgatjuk a creem lemezt vagy megkérdezem újonc pétert mit gondol dj pókszörnyről és miért olvas fel verseket ahelyett, hogy szopatásról rappelne. nagyjából ennyi. tökre csak ez van.

Nincsenek megjegyzések: