2010. augusztus 6., péntek

ITT TÁNCOLJATOK

majd írok nemsokára szépeket, mert van a fejemben pár király gondolat, királyabb számokról és félrészeg éjszakákról, de mostanában két koncert szervezésében is benne vagyok. szóval ezekre gyertek:

aug 15 @ ROHAM BÁR
DETERMINATION (A)
RÁKOSI
SHORTCUT

BEUGRÓ: 600 KEZDÉS: 20:00

ami még ennél is királyabb és fontosabb lesz:


pontosan! pár kedves emberrel elhozzuk a CLOAK KIBASZOTT DAGGER-t. az új zenekar pedig a most még név nélküli, eddig leginkább csak házibuli bandaként működő, a rákosi ritmusszekciójának (Máté, Borics) és a mostanában donáldkacsázásra eléggé rákattant Srejner Bandinak a post-punk/hardcore együttese. Itt írtam róluk bővebben. tuti fasza lesz oh jessz!

4 megjegyzés:

ledeserteur írta...

tudom, nem sok, de belevettem a c/d koncertet a szeptemberi koncertajánlóba nuskullon, hátha többen mennek el. előtte egy héttel kitegyem hírnek?

üdv,
malibu/ádám

viktor v írta...

igazából azt csinálsz amit akarsz. ha kiteszed akkor megköszönjük szépen. viszont sajnos a keretünk nem nagyon engedi meg, hogy promoért elkezdjünk vendéglistázni. de minden támogatást szívesen veszünk.

ledeserteur írta...

eszembe se jutott a vendéglistázás, az csak a "nagyokkal" szemben fair/bevett szerintem. szívesen segítek viszont, amit tudok.

viktor v írta...

ja, akkor bocs még a feltételezésért is. és akkor tényleg ahogy érzed, azt raksz ki és akkor amikor csak akarod, minden segítséget megköszönünk!