2010. június 8., kedd

csak, hogy tudd

Akkor tegnap sikeresen elértem a 100. bejegyzést. Nem tudom hány év és leütött karakter után, de biztos mindkettő sok. Lehetett volna több, de így alakult. Meg néha visszaforgatom a legépelt csak fel nem használt szövegeléseket. Végre beadtam a derekam és néha megnézem, hányan olvasnak, ahhoz képest, hogy csak esetlen punk bandákról írok, elég sokan. Az utóbbi hetekben, amikor nem ide írtam egy új a fanzine-t raktam össze. Annyira, mondjuk, nem számít, mert angolul van, jó sok újrahasznosított gondolattal. Leginkább azért csináltam, hogy a magyarul nem tudó barátaimnak is jusson végre valami, és hogy tudjam árulni turnén, a pénzből pedig ebédet vehessek. Itthon még a szokásos nagyságrendű terjesztést sem tervezem. De azért eléggé büszke vagyok rá. És ha valakit olyan nagyon érdekel, akkor írjon nyugodtan.








--> -->
MRR blogjára is írtam a kedvenc jászpunkjaimról. Spencer remek, a terjedelmes interjújához használt, előszava alatt.

Az sem lenne rossz, ha tudnék már valami munkát találni. Ha esetleg valaki tud valamit, valahol, valamennyiért az is szólhatna. Szeretnék már venni pár béna tetoválást. Olyan sok dologhoz nem értek. Tudok valamennyire DTP-zni. Van ilyen seggfej diplomám is, de öltönyt annyira azért nem szeretnék hordani. Annyira beszélek angolul, hogy egyszer felszedtem vele egy csajt, bár ő francia volt és semennyire nem beszélt más nyelvet, mint a sajátja, így bármit mondtam neki, azt csodálattal figyelte. Nem tudom, ma már úgysem ért senki semmihez, mindenkit csak betanítanak gyorsan. Nekem sem karrier kell, csak egy kis költőpénz.

Ami még fontos, hogy szeptember 29-én játszik a CLOAK / DAGGER pesten és kurva jó lesz!
Valamikor nyár közepén lesz új Ninpulators. És bár nekem semmi közöm hozzá, a lelki támogatáson kívül, de fel lett véve az új Rákosi is. Közös turné augusztusban.

kontakt: sofa.king kukac freemail pont hu

--------------------------------------------------------------------
-->
yo foreigners,

Finally here’s something for you not just wondering through baloney look-a-like sentences searching for band names and imagine what could I say about them. Mostly nothing but it’s a punk blog so what do you expect? The thing: I made a few pages fanzine in my broken porn english and I gotta say it’s sketchy, nasty, punk and tries to be funny but permanently fails with that effort. All these in a good sense. You wouldn’t wanna read this in public but I guarantee you want to read this! Stop thinking you already know everything with the help of google translator. Trust me that shit is nothing compared to this zine. It’s like google translator on crack! It’s not limited but mostly I wanna sell this on the Ninpulators & Rákosi tour. But if you live somewhere else or have other activities around that time write me and we’ll figure something out.

contact: sofa.king at freemail dot hu



-->
Pictures above were taken about the zine.

Nincsenek megjegyzések: